On vols anar?
On vols anar?
El teu origen
La teua destinació

Tu próxima parada

Aquí encontrarás los rincones ocultos y curiosidades de las ciudades donde conectamos, las historias que se esconden detrás de muchas de sus calles y paradas, además de descubrir tus lugares preferidos de la ciudad.  

Plaça dels Estels: lloc de culte alacantí

Alicante/

16 d’agost de 2017 Plaça dels Estels: lloc de culte alacantí

La plaça dels Estels és un dels llocs més icònics d'Alacant. En ple centre de la ciutat, els alacantins tenen aquest emplaçament com un dels punts neuràlgics de la vida social. I per això, en Vectalia t'ho posem fàcil i et portem fins a allí.

Llegir més

La Ruta de Outlets de Elda del Museo del Calzado

Elda/

30 de setembre de 2015 La Ruta de Outlets de Elda del Museo del Calzado

Zapatos a buen precio es una frase que no se le resiste a nadie. Y por eso la Ruta de Outlets de Elda hace ya tiempo que se convirtió en un itinerario obligatorio para muchas personas. Una oportunidad para encontrar ofertas muy interesantes económicamente y contribuir al ahorro de las familias.

Llegir més

La Plaça d’Espanya: tradició y cultura van de la mà

Alcoi/

1 d’agost de 2017 La Plaça d’Espanya: tradició y cultura van de la mà

En un lloc privilegiat d’Alcoi es troba el bastió de la tradició y de la cultura alcoiana. Un emplaçament cèntric y accessible a través dels autobusos urbans de la ciutat. ‘Tu pròxima parada’ et porta a la Plaça d’Espanya. Cultura, tradició, festa… A què esperes? ¡Nosaltres et portem! Ah! Recorda que també pots utilitzar la app oficial de Vectalia per a no perdre el teu temps i saber quan arriba l’autobús. Més fàcil, impossible!

Llegir més

Parada Plaça Ramón y Cajal: una visita a l'edifici de L´ Àgora

Alcoi/

3 de març de 2016 Parada Plaça Ramón y Cajal: una visita a l'edifici de L´ Àgora

La parada Plaza Ramón i Cajal ens deixa molt prop del edifici L´Àgora, situat en el Mercat de Sant Mateu, carrer Sant Mateu, nº3.

Llegir més

Capellà Belloch

Alcoi/

2 de febrer de 2015 Capellà Belloch

Són dignes de menció les baranes dels balcons, que tenen un disseny no recarregat però ondulant, amb simbologia geomètrica així com el mirador de ferro que ja apareix dissenyat en el projecte de l'arquitecte.

Llegir més

La Casa del Pavo

Alcoi/

2 de febrer de 2015 La Casa del Pavo

La fatxada de la Casa del Pavo és tot un espectacle. Elaborada basant-se en tres tipus de pedra de tonalitats i textures diferents, ressalta la rica decoració floral esculpida, la forja dels seus miradors i balcons, els poms de fosa -que representen a un enorme fardatxo.

Llegir més

Prueba 1

Alicante/

16 de març de 2015 Prueba 1

Llegir més